Haandbryggeriet er nå virkelig solgt

kommentarer


 

8. juni skrev jeg om "Oppblåste tall og mikrofonstativ". Svaret jeg fikk konsentrerte seg lite om saken og mer om meg som person, med beskrivelser som "Myklebust, som er blottet for journalistisk erfaring, utpeker seg i frekkhetens navn til journalistisk overdommer."

I dag sendte Egil Hilde og Arne Eide, som fra før eier 40% av bryggeriet ut understående pressemedling. Vi kan dermed konstatere at oppslaget om at Norbrew hadde kjøpt Haandbryggeriet, uten noe som helst forbehold, var direkte feil og dermed så dårlig journalistisk håndarbeid som jeg hevdet.

 

Pressemelding:

Dagens eiere tar full kontroll over Haandbryggeriet

 

Dagens eiere i Haandbryggeriet sikrer seg alle aksjene i selskapet gjennom å utøve forkjøpsretten. Dermed blir det ikke noe av et mulig salg til andre eiere.

 - Vi er stolte av den norske håndverksbryggeri-kulturen, og vi er spesielt glad i mangfoldet av uavhengige bryggerier over hele landet. Haandbryggeriet er et av Norges eldste og mest anerkjente håndverksbryggerier, og trenger langsiktige eiere som tror på bryggeriet, sier Egil Hilde, som sammen med Arne Eide i utgangspunktet hadde en eierpost på 40 prosent av Haandbryggeriet.

Sammen ønsker de to å videreutvikle Haandbryggeriet basert på dagens forretningside. Derfor utøver de forkjøpsretten og kjøper de resterende 60 prosentene av selskapets aksjer som opprinnelig skulle selges til andre eiere.  

 - Håndverksbryggeriene er bygget opp ved hjelp av en sterk kultur preget av deling, dugnad og samarbeid og det vil vi fortsette med, sier Arne Eide. 

 

 #Nettavisen #NAblogg #Ale #Lokalt #Brunblogg #Brygg #mal#humle #olportalen #utvidhorisonten #haand #haandbryggeriet

hits